Yavuz Selim Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çocukların seviyeleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanmışeğitim programı çerçevesinde, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültüreletkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile bölgesinde tercih edilen bir kurum olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve bunları gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, milliet olma bilincine sahip, kendini ifade edebilen, yeniliğe ve gelişime açık, üretken ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gebzeyavuzselimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yavuz Selim Mahallesi 408/1 Sokak No 1 Gebze/KOCAELİ

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Adres - Yavuz Selim Mahallesi 408/1 Sokak No 1 Gebze/KOCAELİ

Ulaşım Gebze Merkez Hastanesi önünden kalkan 422 nolu özel halk otobüsleri,440 nolu büyükşehir belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 4,2 km, il merkezine 55 km uzaklıktadır.